0%

Silhouette — атрибут зірок і космонавтів

Статті
Травень 2018
5099
SILHOUETTE

Окуляри у сучасному розумінні — набагато більше, ніж життєва необхідність. І в цьому сенсі окуляри Silhouette — як сонцезахисні, так і медичні — являють собою не лише чудовий аксесуар, але і традиційно є основоположниками модних оптичних тенденцій у всьому світі.

Стильні, комфортні і над'якісні окуляри Silhouette — обов'язковий атрибут астронавтів у відкритому космосі, а також улюблена деталь образу суперзірок і молодих старлеток.

Silhouette — стандарт для астронавтів

Чи знали ви, що космонавти NASA, американського національного управління з аеронавтики й дослідження космічного простору, використовують під час космічних експедицій виключно окуляри Silhouette? Управління NASA офіційно визнало продукцію бренду стандар тним засобом корекції зору під час космічних польотів.

Астронавти працюють в особливих умовах: вони самі, інструменти та технології, які вони використовують, зазнають величезних перенавантажень. У цих умовах кожна дрібниця має велике значення — адже навіть крихітний гвинтик, який випав із кріплення, може призвести до катастрофи.

Окуляри колекції Titan Minimal Art — одні із найлегших у світі, в їхній конструкції не передбачено ніяких гвинтів, вони зроблені із спеціально розробленого гіпоалергенного титанового сплаву, а їхні гнучкі завушники забезпечують максимальний комфорт навіть при роботі в шоломі. Все це підштовхнуло фахівців космічного агентства вибрати їх для роботи в космосі.

Окрім цього, в результаті тривалої співпраці з доктором Кейтом Мануелем, провідним оптометристом управління NASA, для «космічних» окулярів компанія Silhouette розробила спеціальні захисні лінзи для умов інтенсивної сонячної активності і космічної радіації. Вони мають більш темне покриття порівняно з лінзами звичайних окулярів із колекції Titan Minimal Art. Для них використовується найтонше золоте напилення: завдяки цьому «космічні» окуляри забезпечують максимальний захист не лише від ультрафіолетового, але й від шкідливого інфрачервоного випромінення глибокого космосу.

У 2004 році авторизований фонд аеронавтики (Space Foundation) присвоїв колекції Titan Minimal Art почесну атестацію «вироблено згідно із затвердженою космічною технологією».

Ультрасучасні окуляри, що підкорили світ

Окуляри Silhouette — постійні «гості» фестивалів Голівуду, Канн, Венеції. Вони є незмінними хітами показів мод у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Лондоні, Парижі та Мілані.

Зірки у захваті від окулярів Silhouette: від їхньої актуальності, стилю, комфорту і легкості. Продукцію бренду обирають Едріен Броуді, Аліша Кіз, Олівер Стоун і Софія Коппола, Міла Йовович, Робі Вільямз, Пенелопа Круз, Кемерон Діаз, Періс Хілтон і Наомі Кемпбелл.

Окуляри Silhouette рекомендує сам британський кутюр'є Джуліан МакДональд, демонструючи свої чудові туалети на всесвітньо відомих подіумах. За його словами, Silhouette самостійно створює стиль і тенденції часу, а не слідує за ними.

Шанувальники окулярів Silhouette — відомі політики і телеведучі, люди, які за родом діяльності часто з'являються на екранах телевізорів. За своїм статусом вони не можуть носити окуляри з яскраво вираженими логотипами, щоб їх не звинуватили в рекламі тих чи інших марок. Тонкі, майже непомітні титанові дужки окулярів Silhouette, виконують одразу декілька корисних функцій: допомагають чітко бачити, за рахунок легкої ваги — не відчутні на обличчі їхнього власника, дають зрозуміти навколишнім, що у нього є почуття стилю.

Оправи Silhouette були представлені в якості винагороди на віденському благодійному аукціоні Life Ball, одному з головних міжнародних заходів Австрії. Щасливі призери з радістю надягли оправи просто на сцені аукціону, оскільки окуляри Silhouette — це не лише модний аксесуар, але і справжня знахідка для багатьох колекціонерів.