0%

Silhouette: еталон преміальної оптики

Статті
Травень 2018
6926
SILHOUETTE

Silhouette — єдина велика компанія, продукція якої виготовляється виключно у Європі. Всі оправи і сонцезахисні окуляри виробляють на одному великому заводі в Австрії, місто Лінц.

Філософія компанії Silhouette — надретельний підхід до виготовлення продукції, начебто це ручна робота. Тому створення деяких моделей — настільки скрупульозний процес, що включає більше 140 маніпуляцій.

Із історії створення компанії Silhouette

Історія австрійської компанії Silhouette почалась у 1964 році, коли подружжя Аннелізе Шмід і Арнольд Шмід вирішили втілити давню мрію — виробляти окуляри, які були б не лише засобом для корекції зору, але й модним аксесуаром. Разом із п'ятьма однодумцями вони заснували в Лінці компанію, яка на даний час є одним із беззаперечних лідерів ринку.

З першого дня роботи головним завданням Silhouette стало створення оправ високої якості, підвищеного комфорту і стильного, модного дизайну. Зробивши перший крок до зближення з індустрією моди, нова компанія по-своєму підійшла до виготовлення окулярів. На противагу виробникам, які вже займають важливе місце на ринку масової продукції, вона сфокусувала увагу на виготовленні оправ високого класу. Для цього в роботі компанії Silhouette вміло поєдналися прагнення створити індивідуальний дизайн і підвищена увага до якості з використанням високих технологій і впровадженням найсміливіших ідей з підвищення продуктивності та збільшення виробничих потужностей.

Результати роботи виглядають дійсно вражаюче: це стосується і економічних показників, і ролі компанії у світі моди, і її репутації у сфері наукових розробок.

Окуляри Silhouette: ультрамодні, легкі, міцні

Кожна модель сонцезахисних окулярів і оправ Silhouette покликана підкреслити стиль свого власника, його внутрішню сутність і спосіб життя. А також — забезпечити ідеальний комфорт впродовж усього дня.

Ексклюзивний стиль

Бренд Silhouette пропонує своїм споживачам три основних стилі моделей окулярів — повсякденний, екстравагантний та елегантний. Найбільш мінімалістичний — повсякденний стиль: таким оправам надають перевагу люди, не схильні до показної розкоші, які обожнюють комфорт і простоту. Моделі екстравагантного стилю більш яскраві, в їхньому дизайні використовуються різні цікаві елементи. Моделі елегантного стилю по-особливому вишукані і витончені.

Легкі, як перо

Особливість Silhouette в тому, що окуляри бренду не мають оправ, а вага дужок мінімально можлива — 1,8 г, тому їх не відчуваєш на обличчі. «Відчуття м'якої свободи, незалежності і легкості... Нововведення і революція в створенні», — ось девіз окулярів Silhouette.

Такі окуляри майже непомітні і не є перепоною між очима та навколишнім світом.

Дивовижний пластик SPX

Секрет мінімалістичного дизайну і неперевершеного комфорту при носінні окулярів Silhouette — у використанні сучасного високотехнологічного матеріалу SPX. Це спеціально розроблений інженерами компанії Silhouette полімерний композит, що складається із суміші різних синтетичних гранульованих смол. SPX здатний передати безліч відтінків — від класичних до ексцентричних, дивуючи ефектом невловних перламутрових переходів кольору.

Хай-тек титан: гнучкий і міцний

Окуляри, зроблені з SPX, можуть бути об'єднані з іншими високоякісними матеріалами, такими як хай-тек титан. Він дозволяє технікам компанії Silhouette перетворити інноваційні інженерні ідеї в реальність: наприклад, Titan Minimal Art — еталон окулярів без будь-яких гвинтів і шарнірів, без рамки і майже без ваги.

Хай-тек титан забезпечує ергономічність, витонченість, обтічність і кращу анатомічність оправ Silhouette.

Магічний дизайн

Використання 23-каратного золота, «китайського лаку» і ручної інкрустації кристалами робить продукцію Silhouette не тільки високоякісним, а й розкішним атрибутом.

Завдяки цим інноваціям Silhouette — безперечний лідер у сфері виробництва окулярів та оправ — еталонів серед преміальної оптики.